duurzame filosofie

In harmonie leven met de natuur. ZAO heeft een ethische aanpak en duurzame filosofie. Mooi eruit zien moet niet ten koste gaan van je gezondheid, van dieren of de planeet. ZAO is ontwikkeld door een team met passie voor een gezonde leefstijl. De ingrediënten zijn zo puur dat ze gecertificeerd zijn door de beste keurmerken in de wereld. ZAO heeft ook drie kernwaarden: natuurlijk, ethisch en ecologisch.

 

Verpakkingen

Het verpakkingsmateriaal is gemaakt van bamboe. Bamboe is de snelst groeiende plant. Bamboe kan daarom veel koolstof opslaan en verwerken ‘ook wel de longen van de aarde genoemd’. Vanwege deze koolstofopslag van bamboe vermindert ZAO zijn ecologische voetprint. ZAO zorgt voor een negatieve CO2 voetprint. Pure ecologische winst. Bijna alle verpakkingen zijn opnieuw te vullen. ZAO verpakkingen zijn simpel en innovatief. Zuinig voor je portemonnee en voor het milieu. Verder wordt de kleur van de bamboeverpakking bepaald door de tijd dat het in de oven is geweest en is iedere verpakking is uniek. ZAO heeft in China een bamboe plantage, waar de verpakking wordt geproduceerd. Het bedrijf is mede eigenaar van deze fabriek en zorgt ervoor dat de fabriek aan alle Europese eisen en wensen voldoet.

 

Natuurlijke make-up

Veel vrouwen hebben behoefte aan natuurlijke make-up. Vaak werkt het dan allemaal net iets minder goed dan synthetische make-up. ZAO heeft hierin een slag geslagen door natuurlijke make-up te produceren die van hoge kwaliteit is en goed in gebruik is. De make-up van ZAO is zelfs goed voor je huid. De make-up van ZAO zit vol met antioxidanten en essentiële vetten die een verzorgende werking hebben. Ze dragen bij aan het regenereren van je huid.

Je huid is je grootste orgaan en absorbeert 60% van wat je erop smeert. Daarom gebruikt ZAO geen chemicaliën. Verder is al het plastic dat ZAO gebruikt gerecycled. De ingrediënten zijn ook fair trade geteeld. Er zit in ZAO ook geen phenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT en BHA in de make-up, dit is allemaal een onderdeel van de duurzame filosofie van ZAO.