over ons

Stam & Beauty – voorheen Sonja’s Beauty Center- is een schoonheidssalon aan de Neuweg in Hilversum. Je kunt hier terecht voor een breed scala aan beautybehandelingen, waarbij er voornamelijk wordt gewerkt met natuurlijke & duurzame producten. Door het persoonlijke advies en de ontspannen sfeer in de salon, zul je na je behandeling gegarandeerd met een goed gevoel naar huis gaan. Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

 

 

Sonja

 

 

‘’Mijn werk is mijn hobby’’

Sonja heeft in 1976 de praktijk opgericht. Met al meer dan 40 jaar ervaring, een zeer vakkundige schoonheidsspecialiste. Naast schoonheidsbehandelingen voert Sonja verschillende specialiteiten uit waaronder permanente make-up.

Lindsay‘’Mensen blij maken is het leukste wat er is’’

Lindsay werkt inmiddels al 20 jaar samen met Sonja in de praktijk. De afwisseling van het werk en het klantcontact vind ze het leukste. Lindsay geeft schoonheidsbehandelingen, pedicures & sportmassages.

 Jasmijn

‘’Het is mijn passie om te werken met mensen, want ieder heeft z’n eigen schoonheid”

Jasmijn is begonnen als stagiair en is tegenwoordig vast bij ons in dienst. Ze vind het leuk om verschillende aspecten van een schoonheidssalon in praktijk te leren.

Demi

“Ik leer door mensen blij te maken en dat is voor mij de perfecte combinatie”

Demi is onze nieuwe stagiaire vanaf half augustus. Demi is spontaan en leergierig, we zullen haar goed begeleiden, zodat ze snel mee kan draaien met het team!