< Behandelingen

voeding & leefstijl consult

Wil jij bewuster en gezonder gaan leven?

Ayurveda definieert Health als een perfecte gezondheid van lichaam en geest waarbij je 100% in balans bent. Het gaat om het balanceren van de 3 dosha’s (vata, pitta, kapha), de spijsvertering, juiste manier van het afvoeren van afvalstoffen in combinatie met een blije en tevreden geest.

De kracht van Ayurveda zit ‘m in de persoonlijke benadering, Ayurveda behandelt geen klachten maar personen. Door vast te stellen in welke verhoudingen de dosha’s aanwezig zijn, wordt het ideale dieet samengesteld. Zonder klachten primair gericht op preventie en in het geval van klachten, specifiek uitgebalanceerd om de klachten te verminderen en weg te werken.

Je geboorte constitutie is dus de basis voor jouw persoonlijke voedingsstijl. Bestaat er slechte voeding? Nou, eigenlijk niet, maar het kan slecht worden door bijvoorbeeld een verkeerde combinatie van voeding, verkeerde bereidingswijze, onjuiste hoeveelheid en frequentie van consumptie.

Eten en leven passend bij jouw constitutie biedt fantastische mogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld je ideale gewicht bereiken en behouden, gezond afvallen, vage kwaaltjes verdwijnen, een mooiere huid, je krijgt een beter humeur, je slaap verbetert, je wordt levenslustiger en je creëert rust in je hoofd.

Alles draait om de kunst van balanceren.

Voor meer informatie over ayurveda en onze samenwerking met Moyas kunt u een kijkje nemen op: www.moyas.nl

Duur: 30 min / 60 min
Prijs: € 55,- / € 95,-

Boek een afspraak