< Behandelingen

acne behandeling

snel een beter uitziende huid

Een diepte reiniging is speciaal bedoeld om een vetrijke huid die kampt met acné (o.a. puistjes, mee eters) en oneffenheden te behandelen. Door een dieptereiniging worden de dode/oude huidcellen verwijderd zodat de poriën weer vrij zijn om talg af te voeren. Als de huid regelmatig wordt behandeld met een dieptereiniging zullen puistjes minder snel ontstaan. Bovendien wordt de huidvernieuwing door het afvoeren van dode huidcellen gestimuleerd.   

        

Diepte Reiniging (acne):
  • Stomen van de huid
  • Diepte reiniging d.m.v. een peeling
  • Huid zuiveren van acne (o.a. mee eters, puistjes) en oneffenheden
  • Dagcrème (Nouvital)

 

+

Hoogfrequent

Dit apparaat zorgt ook voor de doding van bacterieen en andere onzuiverheden. Met elektrode wordt de huid gemasseerd, waardoor de huidstofwisseling en de bloedsomloop wordt geactiveerd.

+

Ampul of vliesmasker of paraffine met serum

In een ampul en serum zitten meer geconcentreerde actieve werkstoffen dan in een creme of masker. Doormiddel van het ultrasoon apparaat wordt het ampul dieper in de huid gebracht. Dit gebeurd door middel van geluidsgolven. Het vliesmasker hydrateerd en bevorderd de elasticiteit van de huid.

Gratis huidanalyse & studenten korting

Benieuwd welke huidverzorging bij u past? In onze salon kunt u terecht voor een gratis huidanalyse. In het bezit van een studentenkaart? Dan krijgt u 10% korting op deze behandeling. Daarnaast krijgen studenten ook 10% korting op alle producten van Nouvital die aansluiten op de behandeling van een acne gevoelige huid.

Vergoeding (gedeeltelijk)

De behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Wij verstrekken AGB-codes waardoor u een declaratie kunt indienen. Kijk hiervoor de poliswaarden van uw zorgverzekeraar even na.

 

Duur: 75 min
Prijs: € 79,-

Boek een afspraak